Μια Φωτογραφία Χίλιες Λέξεις

Ζοσέ Μαρία Χιμένεζ: «Αν ήξερες πόσο τυχερός είμαι…»

Πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και ένα τέτοιο έπαιξε και στον Ζοσέ Μαρία Χιμένες της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό να θυμάται το ξεκίνημα της καριέρας του όταν και έφτασε ένα βήμα μακριά από την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο…

«Όταν ήμουν 17 ετών, η αδερφή μου έμεινε έγκυος όταν ήταν μόλις 14 ετών. Δεν είχα επαγγελματικό συμβόλαιο και δεν είχα σταθερό εισόδημα. Ο πατέρας μου είχε μοτοσικλέτα και δούλευε σε ένα οινοποιείο, η μητέρα μου ήταν νοικοκυρά και γενικότερα δεν υπήρχε πολύ εισόδημα. Τότε, εκείνη την ημέρα άρχισα να κλαίω και στάθηκα μπροστά στους γονείς μου.

«Αυτό το παιδί πρόκειται να γεννηθεί και αυτός που πρόκειται να αναλάβει τα έξοδα θα πρέπει να είμαι εγώ». Εκείνη τη μέρα κάλεσα τους ατζέντηδες μου και τους είπα για την κατάσταση. Τους είπα ότι ήμουν πρόθυμος να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο επειδή ήθελα να βρω δουλειά που θα μου έδινε εισόδημα για να βοηθήσω αυτό το παιδί. Ήρθαν, κάθισαν μαζί μου και μου είπαν ότι θα αρχίσουν να με βοηθούν , ώστε να μην εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο, γιατί ήταν το πάθος μου.

Την ίδια χρονιά υπέγραψα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Όταν τραυματίζομαι ή όταν κάνω ένα λάθος, οι Ισπανοί μου λένε: «Πόσο άτυχος είσαι» και τους κοιτάζω στα μάτια και λέω: «Αν ήξερες μόνο πόσο τυχερός είμαι …»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button