Μια Φωτογραφία Χίλιες Λέξεις

Ο Νίκλας Μπέντνερ και η αρρώστια του… τζόγου

Θα μπορούσε να έχει πετύχει πολλά περισσότερα στην καριέρα του, αφού αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ΑΝ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου… Ο Νίκλας Μπέντνερ από πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο του, αλλά και με την επιθετική του δεινότητα στο σκοράρισμα. Μέσα σε όλο το διάστημα της καριέρας του όμως, όπως παραδέχθηκε αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα με τον τζόγο αλλά πλέον βρίσκεται στο σωστό δρόμο… Ο Δανός «πρίγκιπας» δείχνει πλέον πιο ώριμος από ποτέ, αλλά δυστυχώς χρονομηχανές δεν υπάρχουν!

«Έχω χάσει πάρα πολλά χρήματα, ένα απίστευτο ποσό. Παίζω πόκερ, αλλά και ρουλέτα, σε όλη μου τη ζωή. Έπαιζα απέναντι σε επαγγελματίες παίκτες από τα 19 μου. Είναι δύσκολο να πω ακριβώς πόσα έχω χάσει, αλλά πιστεύω είναι, περίπου, 6 εκατομμύρια λίρες. Αυτά τα χρήματα πήγαν στο πόκερ και στη διασκέδαση.

Δεν θα έλεγα ότι έχω κάποιο πρόβλημα. Πάντα μπορούσα να ελέγχω τις καταστάσεις. Ωστόσο, στο παρελθόν έπαιζα σε πολύ δυνατά τραπέζια. Μια βραδιά στο Λονδίνο, όντας μεθυσμένος κιόλας, τα πράγματα ξέφυγαν και θα μπορούσα να έχω χάσει τον έλεγχο. Μετά από εκείνο το βράδυ αποφάσισα ότι τα τραπέζια με υψηλά πονταρίσματα τέλειωσαν για μένα. Από τότε παίζω μικρά ποσά και περισσότερο για τη χαρά του παιχνιδιού.

«Μου άρεσε πολύ ο τρόπος ζωής, που ήρθε με τα χρήματα. Τώρα θέλω να επιστρέψω πίσω στον χρόνο και να χτυπήσω αυτό το νεαρό παιδί στο κεφάλι με ένα σφυρί. Να το κάνω να καταλάβει τι προοπτικές έχει. Ότι έχει κάτι ιδιαίτερο. Κάτι που πρέπει να φροντίσει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button