Παιχταράδες

«Ναι, είναι εύκολο για σένα. Είσαι ο Ρονάλντο»

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προλάβει τον Ρονάλντο(φαινόμενο) να αγωνίζονται εντός αγωνιστικού χώρου, και όχι όπως τώρα που κατέχει τον ρόλο του προέδρου στην Βαγιαδολίδ. Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον ρόλο του ως πρόεδρος ήταν… κατατοπιστικός.

« Μερικές φορές ξεχνώ ότι δεν είμαι πλέον παίκτης και ότι είμαι πρόεδρος. Σε μια περίπτωση η ομάδα μου έπαιζε έναν αγώνα και το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο. Σε ένα σημείο του αγώνα υπήρχε μια ευκαιρία για έναν επιθετικό μας, για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και χτύπησε την μπάλα στο σώμα του τερματοφύλακα. Στο τέλος του αγώνα πήγα μαζί του στα αποδυτήρια, προσπάθησα για να του εξηγήσω πώς θα πρέπει συμπεριφερόταν σε μια τέτοια περίπτωση:

Όταν είσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον τερματοφύλακα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις επειδή οι αμυντικοί έχουν λίγες πιθανότητες να σας προφθάσουν. Πρέπει επίσης να είσαι πολύ προσεκτικός και όταν πλησιάζεις στον τερματοφύλακα απλά κάνεις  μία κίνηση με το σώμα σας και αυτός θα πέσει στο έδαφος. Είναι πολύ εύκολο ..

Τότε μου απάντησε:

«Ναι, είναι εύκολο για σένα. Είσαι ο Ρονάλντο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button